Uncategorized

Samsung Pro Chromebook

Chromebook cu stylus - XE510C24-K01US

Samsung reinventează piața prin noul Chromebook Pro, fiind primul din clasă ce dispune de stylus încorporat.

 

 

Spre deosebire de celelalte chromebookuri disponibile pe piata la ora actuala Chromebook pro permite instalarea oricarei aplicatii din Google Play Store.

Avem ecran tactil de 12,3 inch HD LED, cu o rezoluție de 2400x 1600, aspect al ecranului de 3:2,  cât și rotire la 360 de grade pentru a îl transforma dintr-un laptop într-o tabletă. Sistemul Chrome OS oferă utilizatorului acces la toată suita de aplicații android.

Apeluri Skype vor fi excelente luand in considerare excelenta camera 720p ceva ce Macbook de 12 inch ultimul model nu are :(, placa de retea Intel-Dual-Band-Wireless-AC-7265 dual band AC, cat si bluetooth 4.1.

Cu o autonomie de pana la 9 ore, recomand cu incredere acest produs, pentru designeri, si partea foarte tare este ca poate fi incarcat cu ajutorul unei baterii externe de mare capacitate astfel nu ramai fara curent chiar daca inspiratia te loveste in natura, cand esti plecat cu cortul sau in varf de munte.

Pasionatii de jocuri se pot bucura din plin utilizand tastatura pentru a controla personajul sau masina spre exemplus in Asphalt 8, dar instant pot profita de ecranul 360 si in urmatoarea secunda pot utiliza accelerometrul integrat cat si ecranul touch.

Dotările hardware sunt: Procesor Intel Core M3 tactat 0.9 cu turboboost de pana la 2.2 Ghz,  4GB de ram LPDDR3  și 32 GB eMMC de stocare., Intel HD Graphic 515, Corp metalic cu o greutate până intr-un kg, două porturi Usb tic C se poate utiliza oricare din porturi pentru transfer fate sau incarcare,  și slot de card microSD.  Laptopul este la precomandă pe site-ul Adorama la prețul de 500 USD.

In prezent se poate cumpara de pe amazon cu livrare internationala, sigur mi-as cumpara asa ceva maine.

 

Oare acesta este răspunsul Samsung, la Ipad Pro și Microsoft Surface Book?!

Back to top button