Mobile

Google Pixel 2 – la precomanda Quickmobile.ro

Google Pixel 2, Google Pixel XL in Romania

 

Cei de la Quickmobile.ro ne-au obisnuit sa fie primii ce aduc produse abia lansate in Romania, asa ca ne bucura si de aceasta data cu disponibilitatea la precomanda a ultimului telefon lansat de Google si anume Pixel 2, si Pixel 2 XL.

Preturile produselor le gasiti pe Quickmobile.ro specificatiile si detalii despre produs mai jos in articol 🙂

Cu exceptia LG V30 ce detine un ecran POLED avem acum si Google Pixel 2  XL cu rezolutie QHD+ de 2880 pe 1440 pixeli intr-un ecran de 6 inch cu format 18:9, cu o inaltime de doar 6.2 inch, si Google Pixel 2 cu rezolutie FHD de 1920 pe 1080 pixel intr-un ecran de 5 inch cu format 16:9 cu o inaltime de doar 5.7 inch a telefonului.

Ambele telefoane Google Pixel 2 utilizeaza Android Oreo 8.0.0, cu suport pentru update de soft si securitate pentru 3 ani de zile, cu Always-on-display, o camera Dual-Pixel Autofocus cu 12.2 MP apertura f 1/8 pe spate si una de 8MP pe fata, procesorul SnapDragon 835 impreuna cu 4GB de memorie RAM fiind disponibile cu o capacitate de stocare de 64 sau 128 de GB.

Pentru cei mai “fashion” dintre voi Google Pixel 2 XL este disponibil in Just Black, Black and White iar Pixel 2 in Just Black, Cleary White si Kinda Blue.

Telefonul a preluat un display impresionant de la LG dar nu a uitat de sunetul exceptionat oferit de catre HTC asa ca a montat frontal difuzoare stereo, (sunet Wireless HD cu LDAC, si Qualcomm AptX si AptXHD, bluetooth 5.0  LE cat si wireless dual band, 3 microfoane, dar a intrat in rand cu Apple Iphone 7, 7Plus, 8, * Plus si X impreuna cu Esential si a renuntat la portul jack de 3.5 mm in favoarea USB tip C, din acest motiv consider ca LG V30 este telefonul anului 2017); cat si marginile telefonului de la HTC U11, ce va porni Google Assistant in momentul in care strangi telefonul in mana, functie pe care au denumit-o Active Edge.

Majoritatea telefoanelor din ziua de azi au o baterie buna dar de multe ori nu suficient de mare cat sa reziste o zi intreaga, pentru a permite utilizatorilor sa se bucure pe deplin de Pixel 2 si Pixel 2 XL cei de la Google au dotat telefoanele cu incarcare rapida – in doar 15 minute de fast charging vei avea pana la 7 ore de utilizare, Google Pixel 2 are o baterie de 2700 mAh iar Pixel 2 ZL una de 3520 mAh.

Un alt detaliu inovativ este faptul ca telefonul este rezistent la apa si praf IP67, cat si adaugarea unei cartele e-sim pe langa slotul de cartela normal, astfel acea cartela fiind future proof cel mai probabil pentru tehnologia 5G.

 

Pe partea de software in afara de faptul ca avem Android 8 pur fara Bixbi si altele de genul telefonul are un fel de Shazam integrat ce profita de faptul ca asistentul google este mereu pornit, utilizandu-l pentru a afisa mereu pe display melodia ce ruleaza pe fundal in incapere,

avem si varianta upgradata a Info Eye preluata de la Sony Xperia Z1  ce iti va permite sa cauti ceea ce vezi utilizand Google Lens.

Pentru cetatenii americani si britanici se ofera cadou un Google Home Mini  in limita stocului disponibil.

Iar pentru cei ce doresc un ecosistem 100% Google si vor cumpara si Google PixelBook, chromebookul se va conecta in mod automat (hotspot) la telefonul Pixel 2 in momentul in care pica semnalul wireless.

 

Sursa: https://store.google.com/us/product/pixel_2_specs?hl=en-US

Back to top button