Uncategorized

DWR-2010 Routerul D-Link primul din era 5G

Wireless connection for the Lan port of your router

Dupa ce am fost prezenti in iarna acestui an la evenimentul sustinut de Vodafone Romania in care a fost punct accentul pe IOT (Internet of Things) si obiecte inteligente conectate intre ele este clar ca anul 2019 este anul 5G.

Cei de la motorola au anuntat deja ca vor face disponibil un modul pentru Moto Z ce va face telefonul capabil de 5G, acum este randul celor de la D-Link sa vina cu lansarea noului router ce poate fi “alimentat” cu internet prin portul LAN sau prin conexiune directa 5G direct de la releu fara sa mai fie nevoie de o conexiune pe cablu de la furnizorul de internet.

 

Cei de la D-Link spun ca routerul va avea o viteza de pana 2.8 Gbps si va avea suport pentru 6GHz si mmWave din standardul 5G fiind lansat undeva prin vara acestui an.

Impreuna cu routerul cei de la D-Link au anuntat si cateva electronice conectate din gama mydlink.

Priza smart WiFi Smart Plug (DSP-W118) si priza de exterior WIFi Smart Pluh (DSP-W320), ambele functionand cu Alexa si Google si prin aplicatia mydlink fara sa fie nevoie de un hub.

Priza exterioara este garantata sa reziste intemperiilor si ofera rezistenta IP44.

Impreuna cu cele 2 prize inteligenta exista si un nou senzor de apa conectat ce poate trimite alerte pentru a preveni inundatiile denumit DCH-S161 si functioneaza pe barii AA (sau acumulatori). De asemenea senzorul suporta conexiunea prin asistentul Google, senzorul urmeaza sa fie disponibil prin Q1 la un pret de aproximativ 400 de lei prin magazinele online de genul Quickmobile sau Emag.

Sursa: https://www.cnet.com/news/d-links-5g-router-speeds-into-ces-2019/

Back to top button