Hardware

Samsung Smart TV – controleaza aparatura adiacenta, Laptop, Smartphone etc

Samsung Smart TV - hub control over your electronics

Daca in postarea trecute de pe facebook vorbeam despre cum cei de la Sony prin intermediul asistentului AI de la Google controleaza aparatura prin casa:

https://www.youtube.com/watch?v=zJNyBSGn-Q8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1HikmyRi6yNUmCxW4p9DzrtGd7k5OGrGENAllkXl_3PeckjYIiHCVVxjU

Cei de la Samsung au un potential mult mai mare prin faptul ca au multe aparate conectate, masini de spalat, frigidere, parteneriate cu AUDI si BMW in zona auto, asa ca posibilitatile sunt infinite.

Pentru a putea controla aparatura in general televizoarele de la Samsung urmeaza sa vina cu aplicatia Remote Accest integrata, aplicatie ce va permite conectarea prin wifi la PC sau Smartphone direct din TV.

Pur si simplu poti conecta o tastatura si un mouse la televizor si vei putea juca jocuri de pe PC, la fel cum o faceai cu NVIDIA Shield. Extra poti utiliza servicii web bazate pe cloud pentru a putea deschide fisierele direct pe TV, sau de ce nu sa pornesti masina direct din sufragerie astfel incat sa fie cald sau rece, in functie de sezon inainte sa iesi din casa.

Sursa: https://www.engadget.com/2018/12/27/samsung-2019-smart-tvs-remote-access/

Back to top button