Uncategorized

IOS 12.2 disponibil in curand si in Europa ofera noi Animoji, Airplay2, Apple News Plus

New Animoji, Airplay2, Apple News Plus

Update-ul la IOS 12.2  este live acum pentru utilizatorii din americani pentru Iphone si Ipad oferind acces la Apple News Plus, pe baza de abonament oferind acces la peste 300 de ziare premium la doar 9.99 USD/luna.

Una din functiile “imprumutate” de la Google TV este abilitatea lui Siri de a reda clipuri video direct din dispozitivul tau IOS catre Apple TV permitandu-i utilizatorului sa controleze Apple Tv cu ajutorul lui siri din iPhone, Ipda, sau iPod Touch, de asemenea este nevoied e update al Apple TV la versiunea 12.2.

De asemenea exista suport si pentru Logitech Crayon, suport ce exista pana in prezent doar pentru Ipdaurile din a 6-a generatie.

 

In termeni de prosteala pe net si animatii avem animoji cu girafe, rechini, bufnite plus altele pe care urmeaza sa le descoperiti daca detineti un dispozitiv IOS si ii faceti update 🙂

Apple News este acum disponibil in Canada, Apple Pay Cash ofera acum posibilitatea de a transfera bani direct in contul bancar utilizand cardurile de debit Visa, avem suport pentru AirPods (a doua generatie) plus alte imbunatatiri pe care urmeaza sa le descoperiti in urma actualizarii noului vostru iPhone XS :).

 

Back to top button