CinemaGamingSoftware

Steam Link acum si in rezolutie 8K

De astazi poti face stream direct pe TV, tableta, telefon, Ipad, chiar si in 8K, telefoane si tablete 8K nu avem disponibile momentan dar avem tv uri de mare clasa de la Sony ce ofera calitate exceptionala, astfel incat sa ii vezi si parul din nas teroristului pe care vrei sa il omori in CS6.

SteamLink este primul addon al unui serviciu de streaming ce permite jucarea si transmiterea unui joc la o rezolutie de 8K. Conform ultimelor info si pe ultima versiune de Xbox se va putea utiliza serviciul Steam, cei de la Xbox Dezvoltand platforma gen multiplatform gaming, dorind sa atraga cat mai multi cumparatori, prin oferirea de suport chiar si pentru Nvidia GeForce Now.

Tv V 8K de la Sony iti poti cumpara de la  https://www.premiumbrand.ro/kd75zh8-televizor-8k-hdr-cu-procesor-de-imagine-x1-ultimate-full-array-led-i-tehnologie-acoustic-multi-audio

Daca ti-ai facut precomanda de Dacia Spring – electrica, poti face si o comanda pentru un TV ce ofera o calitate exceptionala, la un pret sub 10 mii de euro.

 

 

Back to top button