HardwareSoftwareWindows

Microsoft Event 22.09.2021

8 dispozitive Microsoft - Septembrie 2021

Detaliile conteaza, fiecare pixel de pe ecran precum si balamaua dispozitivului – astazi Microsoft prezinta 8 dispozitive cu Windows 11. La sfarsit le-am numarat si sunt doar 5 plus 3 pixulete, unul din ele cu Android *Surface Duo 2. Microsoft se adauga carutei de branduri care tin la mediu, firme ce au viitorul in minte.

Surface Pro 8 – ultimate 2 in 1.

Ecran edge to edge 13 inch, ultralight keyboard. Surface Pen 2, stocat in tastatura la fel ca la tableta celor de la Samsung. Bazat pe Intel Evo, generatia a 11, cu 43 la suta mai multa putere si 70 % grafica mai buna, 16 ore de baterie. Cel mai performant 2 in 1 din piata. Microfoane de studio si camera web amplasata central, suntet Dolby Atmos. Ecran Pixel Sense, cu Dolby Vision si Adaptive Color Technology, 120 Hz.

Surface Pen 2 Magnetic – stocare si incarcare magnetica, pentru prima data pentru un creion digital exista mici vibratii pentru a simula vibratiile creionului natural (din punctul meu de vedere creionul nu vibreaza 🙂 ).

Microsoft promoveaza Surface Pro 8 pentru designeri prin parteneriatul cu Adobe si tranzitia din teren cu cea din studio/birou pe acelasi dispozitiv.

Surface GO 3.

Intel a 10 a generatie, experienta completa pentru marea masa a populatiei.

Microsoft Teams chat, Xbox cloud gaming, Surface Pen, si siguranta familiei sunt cateva dintre punctele forte, printre care si un sistem de Child Safety integrat in Edge.

Microsoft Ocean Plastic Mouse 

Utilizeaza plastic reciclat din Ocean, seamana putin cu adidasii de la Adidas facuti din plastic reciclat, sau precum o gramada de Dero cu Lenor, sau silicatul de pisici 😀

Assistive Technology

Pentru ajutorarea persoanelor cu dizabilitati, o suita hardware software si au copiat MagSafe pentru incarcarea dispozitivelor Surface Go 3 si Surface Pro 8, plus accesorii ce se lipesc pe tastatura pentru persoanele cu deficienta de vedere.

Surface Duo 2

Balama revolutionara, modul de 3 camera, Snapdragon 888, cel mai dinamic dispozitiv portabil.

Avem o camera Ultra Wide de 16 MP cu f2.2, o a doua camera Wide 12 MP si f1.7 cu stabilizare optica OIS, si a treia camera telefoto de 12 MP f2.4 cu OIS.

Sincronizare instantanee cu Office 365 si un design inovativ, cu o mica separatie intre cele 2 ecrane pentru a putea vedea notificarile atunci cand ecranele sunt lipite si protejate. Glance Bar.

Avem Glaciar si Obsidian din punct de vedere al culorilor, dimensiunea celor 2 ecrane este de 8.3 inch, avand in vedere lansarea lui Ipad Mini 2021 cu ecran de 8,3 inchi se pare ca aceasta este dimensiunea portabilitatii in 2021.

De data aceasta stiloul pentru Surface Duo 2 se ataseaza magnetic pentru a nu mai fi pierdut.

Pe partea de camera au optimizat UI ul pentru a putea vedea poza pe unul din ecrane si pentru a face modificarile de editare pe cel de-al doilea ecran.

Outlook este impartit in cele 2 ecrane, in stanga vezi mailurile si pe ecranul din dreapta se vad detaliat.

Au un parteneriat cu Gameloft, Asfalt 9, Dungeon si inca unul. cu jocuri optimizate, de asemenea pe unul din ecrane se vede jocul si pe al doilea ecran se vede un controler simulat de Xbox, pentru a putea face stream jocurilor de pe propriul Xbox sau pentru a face stream de jocuri din Xbox Cloud.

Surface Laptop Studio

Cel mai puternic Surface creat vreodata, creat pentru Windows 11, ecran de 14.4 inch Pixel Sense Display, o rata de refresh de 120 Hz, procesor Intel quad core, design de Vaio 11., impreuna cu Surface Pen Slim ce se ataseaza magnetic si sunet Quad Omnisinc, si spre placerea mea are si port jack 3.5.

Dpdv al designului dispozitivul imbina un Surface Studio cu un Surface portabil, un transformer in adevaratul sens al cuvantului. Trackpad de foarte mari dimensiuni, ecran tactil,  pe partea din stanga avem 2 porturi usb C.

Produsele sunt disponibile la precomanda de astazi 22.09.2021 si disponibile incepand cu 5 octombrie 2021.

Back to top button