PrintingUncategorized

Xerox actualizeaza gama cu 3 produse monocrom

Xerox B23/B225/B235

Xerox își extinde gama accesibilă A4 cu încă trei echipamente de uz personal – aparatele se pot achizitiona de la www.roxer.ro 

Prin lansarea a trei echipamente alb-negru, Xerox își extinde noua gamă de imprimante și dispozitive multifuncționale (MFP) accesibile, cu design compact, pentru uz personal.

Noua serie inlocuieste echipamentele B210/B205/B215, care au fost retrase din fabricatie in aceasta luna.

Noutăți:

Segmentul uz personal – alb-negru (înlocuiește modelul B210/205/215)

Imprimanta Xerox B230 – 34 ppm

MFP Xerox B225/B235

– 34 ppm; scanare alb-negru la 23 ipm și color la 7 ipm

– Imprimare, copiere, scanare (B225)

– Imprimare, copiere, scanare, fax (B235)

Pregătite pentru vremurile noastre

Noile echipamente răspund nevoilor angajaților care își desfășoară activitatea de acasă și care utilizează în mod constant mai multe dispozitive mobile cu suport încorporat pentru AirPrint, Mopria, Wi-Fi și Wi-Fi Direct. În plus, fiecare echipament este integrat în programul de reciclare a cartușelor Green World Alliance, care reduce la minimum impactul asupra mediului a consumabilelor pentru imprimante.

Mai mult decât atât, sunt compatibile cu Xerox Print and Scan Experience, aplicația noastră populară care instalează drivere adaptate și simplifică operațiunile obișnuite de imprimare și scanare, economisind timp și făcând viața mai ușoară. Aplicația este disponibilă în mod gratuit în Windows Store.

Xerox Print and Scan Experience asigură încărcarea documentelor digitale sau scanarea documentelor fizice fără sincope în platforma Workflow Central. Adăugați valoare oferindu-le lucrătorilor de pretutindeni fluxuri solide de lucru pentru documentele utilizate în mod convențional la birou.

Sursa: Xerox

 

Back to top button