Printing

Xerox® Connect Apps for Cloud Storage

Scaneaza direct in Cloud - Printeaza din Cloud - direct de pe multifunctionala Xerox

Fie ca suntem sau nu cu capul in nori direct sau indirect utilizam facilitatile Cloud-ului sau stocarea in Data servere situate pe tot mapamondul.

Conectorul Xerox pentru Cloud pune la dispozitia utilizatorului de echipamente Xerox VersaLink sau AltaLink sau chiar PrimeLink posibilitatea de a scana documente direct catre locatii cloud: Google Drive, Microsoft 365 sau One Drive, Box, Evernote. Sau daca doriti sa imprimati un document pe care l-ati stocat pe Google Drive sau oricare din celelalte domenii cloud o puteti face direct de pe imprimanta.

Dupa ce aplicatia este instalata de colegul de la IT trebuie doar sa va autentificati/si sau logati cu userul si parola de Google unde aveti contul, selectati documentul pe care doriti sa il imprimati, apasati print si documentul este imprimat.

Single Sign-On

Sari peste uitatul parolei, sau timpul pierdut, Single Sign-on le permite utilizatorilor sa deblocheze echipamentul si sa le tina minte parolele aplicatilor prin logarea cu ajutorul cartelei de acces sau a telefonului mobil.

Aceasta functionalitate este disponibila prin suportul aplicatiei Xerox Workplace Suite sau Cloud. 

Back to top button