Printing

Xerox® Note Converter – idei scrise de mână partajate digital.

Converteste notiţele scrise de mână în format digital direct de la multifuncţionala Xerox

Dacă ar exista o cale mai uşoară de a iţi converti notiţele scrise de mână şi a le partaja. Acum cu ajutorul Xerox Connect App for Notes, redenumită Xerox Note Converter poţi scana direct de la multifuncţionala Xerox notiţele scrise de mână, programul  le va OCR-iza (recunoaşte caracterele şi le converteşte în format text editabil), eliminând nevoia transcrierii.

Arta Scrisului: Scrisul de mână pentru mulţi dintre noi este rapid şi la îndemână, ajută la învătare şi acumularea de cunoştinte dar este dificil de partajat.

Pierdut în traducere: Adeseori greu de citit de către alte persoane şi o pierdere mare de timp când rescriem în calculator, telefon pentru partajarea ulterioară a informaţiilor.

Ştiinţa conversaţiei: AI (Inteligenţa artificială) recunoaşte scrisul de mână şi il transformă în notiţe uşor de partajat, editabile, lizibile şi în format digital MS Word document (.docx) sau .txt

În momentul de faţă aplicaţia suportă până la 19 limbi: Català, Čeština, Dansk, Nederlands, English, Suomi, Français, Deutsch, Ελληνικά, Magyar, Italiano, Norsk, Polski, Português, Română, Русский, Español, Svenska, Türkçe

Note Converter

Textul din clip îl regăsiţi mai jos:

Peste 50 la sută din oamenii ce participă la şedinţe săptămânale, la birou sau pe Microsoft Teams işi notează ideile principale, ce au de făcut pentru următoarea lună, trimestre, an pe o coală de hârtie sau în agendă. Mai mult ca sigur au nevoie ca acea informaţie să fie ulterior în format digital, desigur că şi-ar putea nota direct în telefon, laptop, tabletă, dar mai mult ca sigur nu i-ar lăsa superiorii să noteze direct în format digital crezând că fac altceva şi nu sunt atenţi la discuţie.
Luând în considerare contextul Covid 19 şi work from home, notarea ideilor esenţiale şi planul sau taskurile urgente sunt mai importante decât niciodată.
Există soluţia ca fiecare utilizator să primească câte o tabletă electronică de la reMarkable 2, yeah in your wet dreams 😊) de fapt nu v-aţi bucura dacă ar exista o soluţie nu atât de scumpă care să permită conversia notiţelor în format digital ce poate fi ulterior distribuit tuturor colegilor. Utilizând Inteligenţa Artificială de la Google, aplicaţia Xerox Note Converter vă permite să transformaţi notiţele scrise de mână în documente lizibile, editabile şi cu opţiunea de partajare a fişierelor digitale cât ai zice, remarkable not.
Cu Xerox Note Converter vă bucuraţi de notiţele scrise de mână în format digital. Editaţi rapid şi cu uşurinţă notiţele, le puteţi partaja cu superiorii şi colegii din organizaţie.
Bucuraţi-vă de potenţialul notiţelor chiar daca nu dumneavoastră sunteţi cel care le-a luat, pentru o taxă lunara cât un abonament la Digi. OCR – Recunoaşterea Optică a Caracterelor susţinută de Google AI este capabilă să recunoască automat o sumedenie de tipuri de scris de mână, pentru ca dumneavoastră să câştigaţi timp şi întreaga echipă sa aibă informatiile la indemână rapid şi fără prea mari batăi de cap.
Să vedem cum funcţionează?
Pasul 1 – Notaţi în agendă sau pe o coală de hârtie informaţiile întâlnirii, sumarul discuţiei sau orice idei vă trec prin minte când vă plictisiţi în timpul şedinţei.
Pasul 2 – Deschideţi aplicaţia, scanaţi şi convertiţi – documentele vor fi convertite în format cu terminaţia .txt apoi le puteţi trimite pe mailul personal.
Pasul 3 – Editaţi şi partajaţi – Editaţi notiţele, apoi le partajaţi cu echipa.
Xerox Note Converter poate fi achiziţionat ca aplicaţie de sine stătătoare utilizată de la o multifuncţională Xerox (VersaLink, AltaLink sau PrimeLink) ori puteţi beneficia de aplicaţie printr-un abonament lunar sau anual al suitei Xerox WorkFlow Center din care face parte.

 

 

Back to top button