PrintingUncategorized

Xerox® Summarizer App

Aplicatia Xerox "Rezumat"

Aplicația Xerox Summarizer – rezumatul informațiilor importante din documente, în doar câteva secunde

Ca tot e la moda sa asculti o carte electronica de x ore in cateva minute cei de la Xerox s-au gandit cum ar fi sa citesti rapid un rezumat, nu cel al lui Ion de la Bac.

Toata ziua suntem asaltati de informatii, cu greu le tinem pasul fara sa fim supraexcitati informational. Aplicatia Xerox Summarizer App utilizeaza inteligenta artificiala pentru a crea un sumar al documentelor pentru a fi vizualizat printat sau partajat direct de la multifunctionala Xerox compatibila ConnectKey.

Pentru a utiliza aplicatia sunt necesari 3 simpli pasi: Scaneaza, Rezuma, Utilizeaza (alege unde trimiti informatia, mail, print si/sau altele.

Aplicatia este recomandata pentru mediile:

Educatie:  rezumat al articolelor, documentelor cat si studiilor amanuntite pentru o intelegere rapida a informatiilor;

Asigurari: Extrage si analizeaza informatiile critice din polite si clauzele acestora.

Juridic: Un rezumat concis al cazului pentru a profita de fiecare minut al orei tarifate (dar Diavolul este in detalii, nu recomandam pentru acest tip de documente) 🙂

Exista versiune de incercare valida 30 de zile de la instalare si primiti 50 de credite pentru a testa aplicatia.

Interfata cu utilizatorul ofera suport pentru urmatoarele limbi: Engleza, Franceza, Spaniola, Germana, Italiana, Portugheza (Brazilia), Catalana, Ceha, Daneza, Olandeza, Finlandeza, Greaca, Ungara, Norvegiana, Poloneza, Romana, Rusa, Suedeza, Turca.

 

 

– Cu ajutorul inteligenței artificiale (AI), aplicația Xerox Summarizer condensează zeci sau chiar sute de pagini de documente originale scanate pe care le transformă în interpretări scurte și concise ale textului sursă care permit vizualizarea, tipărirea sau trimiterea pe e-mail. Rezumatele succinte, ușor de citit, le permit clienților dvs. să petreacă mai puțin timp încercând să asimileze conținutul și le oferă timp suplimentar pentru a întreprinde acțiunile care se desprind în urma lecturii.

  • Extracție – reduce dimensiunea documentului la o anumită valoare procentuală față de original, fără a pierde conținut esențial. Permite peste 175 de limbi.

Abstracție – creează o interpretare concisă a documentului, captând cele mai importante idei. Disponibil doar în limba engleză

Back to top button