Printing
Trending

Xerox Workplace Solutions – acces securizat la echipamentele Xerox ConnectKey

Complete Software solution for security and cost control

Xerox Workplace Solutions – Platforma software completa pentru autentificare, securitate, control al costurilor si mobilitate.

Fie ca alegi ca Xerox sa gestioneze flota ta de imprimante sau o gestionezi chiar tu, aceasta solutie scalabila si modulara ofera flexibilitatea de care ai nevoie pentru a mentine controlul asupra dispozitivelor, indiferent de dimensiune, marind productivitatea si reducand costurile. Xerox Workplace Solutions asigura autentificarea cu control al accesului, gestionarea imprimariii, securitatea continutului si o solutie de imprimare mobila completa.

Utilizeaza metodele Xerox flexibile de autentificare pentru a accesa convenabil si in siguranta serviciile imprimantei sau a lansa lucrarile de imprimare. Adauga o capacitate unica de autorizare oricarei aplicatii cu capacitate SSO (Single Sign On – inregistrezi parola o singura data si dupa autentificare nu mai esti nevoit de fiecare data sa iti introduci credentialele), de pe imprimanta ta. Te poti autentifica la imprimanta cu un TAG NFC, cu telefonul mobil, cu ecusonul sau cu cartela de acces in cladire sau chiar scanand cu telefonul codul QR de pe ecranul imprimantei.

Optiunea pentru fluxul de lucru referitoare la securitatea continutului protejeaza impotriva pierderii proprietatii intelectuale prin monitorizarea documentelor imprimate, copiate sau scanate in intreaga ta flota (indiferent de cat de multe locatii are firma la care lucrezi). Regulile de imprimare ajuta la preluarea controlului asupra imprimantelor reducand volumul si costurile.

Fa imprimarea mobila simpla si impecabila, chiar cu configuratii de reatea complexe. Utilizatorii pot demara lucrarile de imprimare fara sa aiba nevoie de asistenta IT. trimite lucrarile la o singura coada de pe Desktop sau dispozitivul mobil. Poti revizui, seta, sterge sau imprima lucrari de pe orice imprimanta din retea.

 

O solutie, doua optiuni de gazduire

Xerox Workplace Suite – este alegerea ideala pentru cei care au nevoie de productivitate pentru dispozitive mobile si lucratori mobili dar au cerinte suplimentare pentru controlul datelor.

Xerox Workplace Cloud – este alegerea ideala pentru organizatii cu acces limitat la asistenta IT si companiile cu mai multe retele, companii ce sunt interesate de reducerea infrastructurii.

sursa: Xerox Youtube

Back to top button