Mobile

Primul forum 6G – Samsung Electronics Co

Primul forum unde a fost dezbatut viitorul comunicatiilor prin intermediul tehnologiei 6G a fost sustinut de Corporatia Samsung Electronics impreuna cu academicieni si experti in domeniu cu scopul de a conduce cercetarea si dezvoltarea noului standard.

Forumul denumit “The Next Hyper-Connected Experience for All,” a avut in prim plan Inteligenta Artificiala si rolul acesteia in dezvoltarea si gestionarea retelei 6G.

Sebastian Seung, presedintele si seful Samsung Research, a spus ca: “Desi utilizatorii se plang de calitatea nu tocmai corespunzatoare a semnalului 5G, tehnologia este in plina comercializare in jurul lumii. Totusi modelarea viitoarei retele 6G necesita ani de zile de concesii si discutii cu mediul academic impreuna cu expertii din domeniu”.

ARTICOL IN LUCRU.

Pentru cine doreste poate citi documentul de aici: https://cdn.codeground.org/nsr/downloads/researchareas/2022May_6G_Spectrum.pdf

Sursa: https://news.samsung.com/global/samsungs-6g-white-paper-lays-out-the-companys-vision-for-the-next-generation-of-communications-technology

Back to top button