AutoSoftware

BMW Remote Software Upgrade is here. (Version 21-07)

BMW - update soft versiunea 21-07 - OS 7 - My BMW APP

Cel mai mare update OTA de pana acum al BMV vine cu o sumedenie de imbunatatiri de confort si manevrabilitate, disponibil pentru mai mult de 30 de modele cu OS 7, indiferent daca masina este hibrid, plug in hybrid sau electrica.

BMW MAPS – cei de la BMW au imbunatatit informatiile despre trafic, si au imbunatatit acuratetea navigatiei.

Daca aveti spre exemplu un model mai nou de genul BMW seria 2 Active Tourer partea de harti are printre altele: Control vocal,

  • serviciul de incarcare al masinilor electrice sau hibride si serviciul de parking al BMW,
  • calcularea rutei se face printr-un sistem cloud ce ia in considerare informatiile in timp real si modele de prognozare a traficului in viitor, similar Waze cand dai pe drive to arrive tommorow at 6,
  • optional exista realitate augmenta pe ecran si pe display ul cu 4 culori integrat in parbriz ce va afisa urmatoarea curba si sau traseul.

DRIVER RECOGNITION – recunoaste soferul indiferent daca cheia este in buzunar sau pe telefon/ceas.

M SOUND CONTROL –  Pentru fanii pachetului M exista sunete noi si optiunea de a configura sunetul interior pentru a fi pe placul tau.

M TRACK MODE – o experienta de condus cu adevarat palpitanta, spuneti la revedere asistentei la condus, si salut experientei de circuit. Fara interventii nedorite ale masinii chiar daca doriti sa luati o curba din scurt sau sa ii taiati calea fraierului cu Polo. Tu esti BOSS!

LANE DEPARTURE WARNING – imbunatatirea pastrarii benzii de circulatie, chiar daca vorbim de Romania si nu numai unde se asfalteaza si dungile alea albe apar peste ani de zile sau deloc.

ASSISTED VIEW

VOLUME CONTROL FOR ANDROID PHONES – acum si functioneaza :))

SPEED LIMIT INFO – un fel de waze BMW edition

CONNECTED MUSIC WITH SPOTIFY – de acum daca doriti sa ascultati un podcast o puteti face direct din Spotify probabil varianta platita, desi ar fi dragut daca ar merge din cea cu reclame 🙂

Tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa aiba deja cont si sa fie instalat si configurat si abia apoi pot doar sa porneaza Remote Software Upgrade si vor avea acces la o sumedenie de facilitati.

Back to top button