Auto

Tesla model 3

Prima masina electrica pe care ti-o poti permite!

https://youtu.be/PJ-n1dTBnc8

 

 

Tesla 3 este una din cele mai sigure masini electrice aceasta obtinand 5 stele la testele euroncap, avand un sistem ultraperformat de franare si evitare a coliziunii iminente, 8 airbaguri, stabilitate si tractiunie asistata electronic. Prima masina din lume care se intoarce la origini, renuntand la cadranele pentru viteza si martori in favoarea unei tablete multi scop de 15,4 inch, cu navigatie, conectivitate 4G si wifi, deschidere fara cheie si clima prin intermediul aplicatiei dedicate, comenzi vocale, radio fm si streaming audio, clima bizonica.
Cosola centrala dispune de asemenea de 2 porturi usb.
In dotarea premium avem scaune incalzite, 2 porturi usb montate pentru scaunele spate, volan si oglinzi reglabile si programabile pentru mai multi utilizatori, astfel incat la detectarea utilizatorului/soferului va face setarile automat, pentru scaun oglinzi si accesul la pedale.

TESLA 3 DIMMENSIONS
Sistem audio cu mai multa putere, twitere surround si subwoofer, oglinzi incalzite, faruri de ceata pe led, consola centrala cu docking pentru 2 telefoane inteligente.
Garantia de 4 ani in limita a 50.000 de mile pentru vehicul per total, 8 ani si 100.000 de mile pentru baterie in pachetul standard, si 8 ani si 120.000 de mile garantie a bateriei pentru pachetul Long Range.

Back to top button